Ny vinnare

Vinnaren till Kingslandspannbandet har inte hört av sig, så jag fick dra en ny vinnare för att det förhoppningsvis ska hinna fram i tid till julafton och det blev Linnéa Granström som vann! Grattis!

Ett tips till er som anmäler er till tävlingar är att kolla in på bloggen lite då och då, så man inte missar om man vinner.

Kommentarer
Postat av: Warnmark - Adventsutlottning -bloggen för dig och din häst

Sv; Oj. Roligt att höra någon som tycker annorlunda :). Mina vintertäcken från Hööks är drygt 1-5 år gamla men håller än, regntäckena har jag ingen större erfarenhet av. Men även om mina täcken är tjocka så tycker jag inte att de är speciellt tunga. Vet att det verkligen inte är bra för hästarna att ha sånna (därför bla meredith har IKEA duntäcken som stalltäcken till sina hästar). När jag köper täcken till hästarna lägger jag runt 700-800:-/täcke och tyvärr får man lägga till en del pengar för att få ett riktigt tjockt, varmt täcke från Horseware. Något som är synd eftersom att kvalitén är kanon och passformen likaså. Sen känns det inte allt för roligt att lägga 1500:- på ett täcke som ändå blir smutsigt efter en dag i hagen. Haha. Men som sagt, kul att höra andras åsikter ;)

2009-12-21 @ 23:41:48
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Pernilla - en liten blogg om min häst med mera :)

Jag tycker de har kanon form, eftersom jag inte testat så jättemkt annat heller, hehe :P Så jag har inte vågat mig på Pikeur, det är alldeles för dyrt för min ekonomi, så lika bra att inte prova några ens :)

2009-12-21 @ 23:50:46
URL: http://tintin.devote.se
Postat av: Linnea Granström- Ungmamma & Ryttare

Så underbart :D



Butiken ligger inte äns en timme bort från mej så dom ringde igår och sa att vi fick komma och hämta det när vi ville :)



Tusen tack igen!

2009-12-22 @ 13:14:46
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: