Celeste Stein

Idag köpte jag tre nya Celeste Stein, nylonstrumpor med roliga motiv och färger. De finns även som overknee, tights och leggins. Alla är lite unika då de trycks för hand.
Det var lite svårt att välja, då det finns hur många olika mönster som helst.
Sommarens hysteri verkar det bli. Jag köpte mina första redan förra året, men nu märker man av vill-ha begäret hos många och de tar slut allt snabbare hos många återförsäljare.

Läsa lite mer om Celeste Stein? www.celestestein.seRidsport på TV

Tänkte bara tipsa om lite ridsport som sänds närmsta veckan.

24 juli - TV4Sport, 17:00 - Meydan FEI Nations Cup från Hickstead.

26 juli - TV4Sport, 12:10 - Repris från ovanstående.

Och på onsdag sänder Eurosport samma sändning ifall man missar det i morgon.

CHIO Aachen 2009

Aachen veckan är nu igång.

Jag har inte jättestor koll på det i år tyvärr.
Jag kollade däremot på nationshoppningarna som sändes på TV4Sport härom kvällen, kommer dock ej ihåg hur det slutade eftersom att jag lyckades somna.
Tur så finns ju internet så man kunde se resultatet på den vägen. Frankrike vann. Inte så oväntat, hann se tre felfria ritter från Frankrike innan jag somnade.

Har även hittat två nya favoriter bland hästarna i toppen. Corradina och Vigo d'Arsouilles. Corradina påminner lite om min och Vigo ser ut att vara en jättetrevlig modell, lite långsam aktion, men fin är han!

Missade gårdagens sändningar på Eurosport eftersom jag fastnade på jobbet (som vanligt) så det ska jag försöka ta igen innan jag går till jobbet idag. Hinner nog se en halvtimme iaf.

Tråkigt också att Liebherrs häst LB No Mercy skadade sig i landningen under en klass i tisdags och de ha meddelat att han fått en senskada och att karriären är över. Mycket tråkigt.

Välkommen till min nya blogg!

Skriver bara en liten rad för att se att allt är som det ska.
Om någon inte förstår adressen reitsport - ridsport på tyska.

RSS 2.0