Vintervila

Det har varit ganska lugna veckor i stallet, ena hästen har en liknande vintervila efter att ha varit lite ofräsch vid en träning för några veckor sen. En bidragande faktor är även denna jäkla lera som jag väntar på att ska frysa snart! Nu vart den ganska mycket tidigarelagd men så blir det ibland!

Jag går på promenad ungefär 30 minuter varje dag med hästen för att inte tappa allt för mycket och skrittmaskinen tycker jag är lite tråkig att låta hästen gå i, runt och runt varje dag - speciellt när min häst visar tydligt att det inte är något för honom. Ibland blir det att han får gå i den för att komma igång lite medans jag mockar åt alla tre hästarna.



Härligt va? En hage på anläggningen ser ut såhär. Tacka vet jag att "mina" hagar inte ser ut så!

Kommentarer
Postat av: Astrid

SV: jag håller på att skriva ett inlägg, men det gick inte så bra..

2009-11-08 @ 20:24:05
URL: http://astridstraning.blogg.se/
Postat av: Moa

Lera är hemskt!! Vi har sandade, dränerade hagar på Runsten, puh.. Det är superskönt, första vintern jag står i ett stall där hästen inte har lera upp till magen när jag tar in henne ;) Dom här hagarna blir bara lite blöta uppe-på.



SV: Ja, kanske det :) Jag har ingen jättekoll på Horseware klädesutbud, men jag skulle gärna "klämma" lite på jackan innan jag köper den. Ska hålla utkik när utställarlistan kommer till SthlmHorseShows hemsida. Dom har även en jättesnygg väska som jag är helt kär i: baginne.jpg" rel="nofollow">http://www.stromsbergsgard.se/Jensenwin/images/shop/Totebaginne.jpg

~Moa

2009-11-08 @ 22:05:27
URL: http://moastraning.blogg.se/
Postat av: Anonym

Rätt svar och vinnare angående transporten finns på bloggen nu!

Har du gissat närmast?

2009-11-08 @ 23:30:36
URL: http://newtonochjag.blogg.se/
Postat av: Caroline

Usch med leriga hagar, där jag praktiserar där är hagarna precis så som på din bild.

Mina nya ridskor ser ju inte precis nya ut längre när man är där, utan leriga och väldigt skitiga.

Tack och lov vet jag hemma, där det är sandjord hemma, sen behöver jag aldrig duscha av mina hästars benen innan jag tar in dom.

Något man får göra på travstallet, varje dag.

2009-11-09 @ 05:02:10
URL: http://ridemyhorse.blogg.se/
Postat av: Pontus

Usch för leriga hagar, men vad ska vi göra här hemma i Sverige? Ända vi har är att flytta till Gotland, för där är det sand!

Men det är bara gilla läget med att ha leriga hästar när dom kommer in. Tacka för att man har ston, dressyrhästar, som är renliga av sig :)

2009-11-12 @ 13:24:47
URL: http://teamzp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: