Rykten...

Har läst på några ställen och fått flera frågor om jag har drivit någon annan blogg, nej, jag har ingen annan hästblogg eller så utan det är bara denna.
Har jag förstått det rätt var det en annan tjej som under GHS påstod sig vara jag? Eller jag hänger inte alls med i vad som hänt, någon får jättegärna förklara!

Hejsan!

Tänkte bara logga in och säga hej.

Fått några kommentarer ser jag om att jag är taskig mot er som inte förklarar varför jag inte bloggar längre, så jag kan ju göra det tänkte jag.

Hästlös = noll inspiration = noll inlägg.
Min blogg är ju en blogg med mer inriktning på tips och liknande och de tar ju slut efter ett tag, men nu var det ju ett tag sen jag skrev sist så något kan jag nog komma på att jag inte skrivit om.

Ska försöka börja blogga igen, verkligen försöka!

Jag var i Göteborg hela förra veckan där jag träffade Karin Warnmark och Sabina, så nu vet de iaf vem jag är så jag är inte en person som sitter helt gömd bakom min laptop. ;)
Var även en tjej som jag frågade ut lite om hon läste hästbloggar och hon hade stenkoll på de större bloggarna och kom även ihåg min så jag kände mig tvungen att avslöja att det är jag som skrev denna blogg.

Det var trevligt att träffas och goodiebagen var super! :)

RSS 2.0