Suck och åter suck

Brukar ni ha problem med andra i stallet?

Just nu har jag problem. En tjej som en kväll, kan ringa klockan 23 och prata om absolut ingenting i två timmar. När man sen möter henne i stallet klockan 13 dagen efter säger hon inte ens hej trots att jag själv hälsar först.
???

Nu har hon börjat gå och prata om mig med andra i stallet vilket gör mig förbannad så det ska jag ta upp snarast möjliga.

Dessutom går hon mystiskt och väldigt nyfiket och kollar på min utrustning. Snart känns det som mitt skåp kommer vara uppbrutet...

Kommentarer
Postat av: klaru

hästmänniskor är bland de jobbigaste människor som finns ... alla tror att dom vet bäst och det är bara en massa skitsnack hela tiden.. Hade en som öppet mobbade min förra häst bara för att hon inte gillade mej (och det va inget fel på hästen alls ;s)

2010-02-01 @ 20:17:33
URL: http://klaru.blogg.se/
Postat av: Lamia

Ibland vill man bara vara själv i stallet, i vårt stall "lånar" folk alltid mina saker. Eftersom det är jag som bor på gården och har många hästar så har jag dom flesta sakerna I stallet så det är lättåtkomligt - men då tar folk för givet att det är "stallets" saker som är till för alla. Haha. Köp egen pälsglans t.ex! ;)



Ang. Goldie. Har funderat på det också, men hon är ju bara 6 år så det känns helt fel :( Men hon får inte bli någon som skickas runt till olika personer, det är nog det sämsta man kan utsätta en sån häst för. Men det löser sig, på ett eller annat sätt. Nu har jag fullt av snor i hjärnan så jag tar tag i det när jag är frisk ;)

2010-02-01 @ 21:03:13
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Lina Renström

Hatar sånt folk!!!

2010-02-01 @ 21:20:06
URL: http://linastraningsdagbok.blogg.se/
Postat av: Matilda

Vad läskigt, jag (vi) hade tidigare en inhyrning hemma hoss oss, hästen sköttes inte, dom hälsade inte på oss, pratade inte med oss, pratade skit om oss, gjorde tvärt emot vad vi sa. Hur kul är det? Man försöker göra något bra så blir det bara skit! Aldrig mer inhyrning!

2010-02-01 @ 21:24:34
URL: http://ryttarinnanmatilda.blogg.se/
Postat av: Therese Svärm

Stallet är ett eldorado för beteendevetare och speglar ofta ett samhälle i tvärsnitt för här samlas verkligen alla typer av människor. Snicksnackarna, skvallerbyttorna, knäppgökarna, besserwissrarna och även i stallet formas olika grupper som ständigt byter skepnad. Ganska intressant att studera egentligen...



Jag har stått på ett stort stall och dessa grupper finns verkligen överallt.Det bästa är som du säger att ta tjuren vid hornen och rensa luften snarast.

Hoppas att situationen löser sig till det bästa!

2010-02-01 @ 21:45:20
URL: http://thereseosteffo.dinstudio.se
Postat av: Warnmark - bloggen för dig och din häst

Det är när man hör sånt här det är underbart att ha ett eget stall, annars kan det bli lite.. långtråkigt ;/

2010-02-01 @ 22:01:08
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Sabina Borenius- Satsningen som juniorrtyttare-Just nu: Vinn Schockemöhleschabrak sponsrat av Stockholms Häst Butik!

Usch jag hatar sånt där :/ Speciellt när man inte kan lita på människorna... Hoppas verkligen inte att hon börjar rota bland din utrustning :O

2010-02-01 @ 23:50:15
URL: http://ronda.blogg.se/
Postat av: Karoline

Det är så tråkigt att vissa människor är sådär. Hälsar i ena sekunden och skiter i en i andra, dåligt! Du gör rätt i att ta ett riktigt snack med henne innan det blir för jobbigt.

Jag skulle bli jätte nojjig om någon visade extra mycket intresse för mina saker, obehagligt!!

Hoppas att det löser sig iaf :)

2010-02-02 @ 09:02:40
URL: http://karoline.eak.nu
Postat av: Moa

Skumt! >.<

2010-02-02 @ 09:11:14
URL: http://moastraning.blogg.se/
Postat av: Lina

Nope, eget stall med bara mina hästar =) Lite ensamt ibland, men sen läser jag något sådant här och så känns det sååååå skönt!

2010-02-02 @ 19:16:00
URL: http://equilina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: