Planera din shopping i Annexet

Samma som förra året, ändrat lite bara! :)

Det gäller att vara förberedd! Det är mycket folk, det är trångt och det är stressigt!

För att komma in i Annexet måste du ha en biljett till någon av föreställningarna inne i arenan under dagen. Tidigare år har det varit att man kunnat ha biljett till söndagens kvällsföreställning men kommit in på fredagsmorgonen, men läser man tydligt på deras hemsida verkar det vara så att biljetten endast gäller samma dag. Någon som vet något?
Har du ingen biljett alls kan du i entré 3 köpa en biljett till Annexet som gäller hela helgen för 60 kr.

Entré 4 är ingången till Annexet!

Öppettider
Fredag ca 10:30 - ca 22:00
Lördag 09:00 - ca 22:00
Söndag 09:00 - ca 20:00

Läs igenom utställarlistan så du vet vilka som kommer så du kan planera lite vilka du helst vill besöka om du har begränsat med tid inne i Annexet. Du kan även kolla utställarskisserna för golvet och balkongen så du lätt kan orientera dig när det är mycket folk (eller när man tappat bort den man är där med och ringer och frågar vart den är).

Gillar du inte när det är trångt ska du hålla dig därifrån när det är paus inne i arenan. Det brukar finnas program vid ingången till arenan där du kan kolla när pauserna är beräknade.
Kvällarna är också mycket folk. Då har de från morgon- och dagsföreställningarna stannat kvar för shoppingen! Stå lite och häng på låset på morgonen för att kunna gå när det är som lugnast.

Alla tar inte betalkort, men många gör det. Generellt är det de som har lite dyrare produkter (Skara Hästsport, Charlies Häst&Hund osv) som tar kort, de mindre montrarna brukar hållla sig till kontanter så har det förberett innan då det inte finns en bankomat inne i Annexet. Det finns flera utanför Globen, men de har en förmåga att få slut på pengar väldigt fort (vem klarar egentligen av hysteriska hästmänniskor med shopping i sikte?).

Och kom ihåg - ett glatt humör! Det är mycket intryck och man blir trött av att gå runt och runt och det blir varmt och trångt så gå ut och ta en paus - glöm inte att äta och dricka något så orkar du längre!


Kommentarer
Postat av: Catharina

Här kommer mitt bästa tips från alla större "mässor" i samband med tävlingar. Gå en runda och kolla in vad du ska köpa före du köper det. Samma sak kan finnas på flera ställen till väldigt varierande priser. Om du har möjlighet att gå sista kvällen när utställarna är på väg att börja packa ihop, har du ett gyllene tillfälle att pruta! Det kan va riktigt förvånande hur pass stor skillnad det kan va mellan prislapp och "sista pris".

2010-11-23 @ 16:26:37
Postat av: Beatrice Wittbom

snygg blogg!

2010-11-23 @ 20:02:24
URL: http://hoppsadel.blogg.se/
Postat av: Ella

bra skrivet :D

2010-11-24 @ 17:46:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: